NL | EN | DE

Impreglon BV Beuningen heet U hartelijk welkom!

Met 36 coatinglocaties in 15 landen op 4 continenten behandelt Impreglon componenten voor 5000 klanten in 40 verschillende branches, zoals chirurgische instrumenten, bandenmatrijzen en gasturbines.

Impreglon ontwikkelt hoogwaardige oppervlaktecoatings voor industrie en productie en past deze toe.
Op speciale toepassingen afgestemde coatingcombinaties op basis van fluorpolymeren, metalen, kunststoffen, keramiek, nanostructuren en poederlak optimaliseren tractie-eigenschappen, corrosiebescherming, antikleef-eigenschappen en slijtvastheid van de ondergrond.

Impreglon is wereldwijd in 15 landen vertegenwoordigd met eigen productielocaties. De uitbreiding van de internationale activiteiten is voor onze onderneming van groot belang om dichter bij onze klanten te zijn ('Right-In-Your-Backyard') en wereldwijd een uniforme kwaliteitsstandaard voor industriële coatings te kunnen aanbieden ('Worldwide Quality Coatings'). Behalve de ontwikkeling en toepassing van coatings nemen wij alle vereiste extra diensten over, van inkoop en opslag tot levering van de kant-en-klare onderdelen ('One-Stop-Shop').